De Maaltijdvervangers Van DieetPro Helpen Je sneller Met Afvallen

Maaltijdververnagers Van Dieetpro!

Zodra een dieet begint over maaltijdvervangende shakes heb ik altijd mijn bedenkingen. Het gaat bij deze diëten altijd om magische shakes waar al je dagelijkse voedingsstoffen inzitten. Dit klinkt natuurlijk verleidelijk. Je drinkt de hele dag door shakes en hoeft je verder nergens zorgen om te maken. Je zult echter snel merken dat je lichaam het hier niet mee eens is. Het lichaam heeft voedsel nodig, alleen vloeistoffen zijn niet genoeg. Het maakt niet uit hoeveel voedingstoffen er inzitten, het lichaam is niet gemaakt om alleen vloeistoffen te verwerken. DieetPro pakt het daarom helemaal anders aan. Je vervangt bij dit dieet je ontbijt en lunch voor shakes, maar kunt ‘s avonds gewoon genieten van een heerlijke maaltijd en kunt de hele dag door gezonde tussendoortjes eten. Heeft DieetPro dé manier gevonden om af te vallen met maaltijdvervangers?

Het dieet van DieetPro

Door je ontbijt en lunch te vervangen door de shakes van DieetPro krijg je altijd de juiste voedingsstoffen binnen. De shakes helpen bij het afvallen, maar zijn geen permanente oplossing. Je kunt alleen door gezond eten je streefgewicht behouden. DieetPro geeft je daarom ook gezonde recepten die je naast de shakes kunt eten. Ze hebben iedere week een nieuw weekmenu, maar je kunt ook zelf uit de verschillende recepten kiezen. Je bepaalt het helemaal zelf.

Voedingstoffen en overgewicht

Veel mensen met overgewicht eten vaak ongezond eten waardoor het lichaam te veel overbodige voedingsstoffen binnenkrijgt. Om al deze overbodige voedingsstoffen ergens kwijt te kunnen, zet het lichaam ze om in vetcellen. Het lichaam gaat er vanuit dat deze vetcellen later weer verbrand zullen worden voor energie, maar de verbranding kan het groeiende aantal vetcellen niet bijhouden. Zo ontstaat overgewicht.

Wat zit er in de shakes?

De hoeveelheid voedingsstoffen in de shakes van DieetPro zijn precies genoeg om de verbranding op gang te zetten en het ontstaan van te veel vetcellen te stoppen. Volgens DieetPro zijn het 5 verschillende componenten die samenwerken om dit te bereiken.

Groene Thee

Als je denkt aan een shake, zul je niet meteen verwachten dat er ook thee inzit. Toch zit er in de shakes van DieetPro een groene thee-extract. Groene thee bevat namelijk veel gezonde antioxidanten die de cellen in het lichaam beschermen, maar verhoogt ook de vetverbranding in het lichaam.

Chroom

Waarschijnlijk is chroom niet een woord dat in je opkomt als je denkt aan gezonde voeding. Volgens DieetPro helpt chroom echter het balans van je bloedsuikerspiegel op pijl te houden. Dit betekent niet dat je het chroom van je auto moet likken, maar de kleine hoeveelheid chroom in de shakes kan het lichaam helpen. Kijk bijvoorbeeld hier voor meer informatie.

Choline Bitartraat

Wij hadden ook nog nooit van deze voedingsstof gehoord, daarom hebben we het even gegoogeld. Choline is een B vitamine die de stofwisseling in het lichaam ondersteunt en bitartraat is een zoutoplossing. De twee samen maken een zoutoplossing waarin vitamine B verwerkt zit. Deze voedingsstof is specifiek bedoelt om de stofwisseling te controleren en normaliseren.

Vitamines

Behalve het vitamine B uit de Choline Bitartraat bevatten de shakes ook B2, B3, B5, B6 en B12 vitamines die allemaal gericht zijn op de aanmaak van energie. Door deze vitamines worden vet, koolhydraten en eiwitten omgezet in energie voor het lichaam.

Eiwit

Veruit het belangrijkste component in de shakes van DieetPro is een uniek type eiwit dat alleen door DieetPro gebruikt wordt. Dit eiwit beschermt het spierweefsel tijdens het afvallen. Hierdoor raak je geen spiermassa kwijt nu jet minder voedingsstoffen binnenkrijgt. Zodra je naast het dieet ook regelmatig sport, helpt dit eiwit ook bij de opbouw en groei van de spieren.

Wat vinden anderen van het dieet?

Misschien vond je het interessant om meer te leren over de shakes van DieetPro, of misschien wilde je eigenlijk alleen maar weten of het werkt. Uit de ervaringen over DieetPro is duidelijk te zien dat het dieet werkt. De meeste mensen zijn enthousiast en vallen veel af. Toch blijkt dat DieetPro niet voor iedereen het nummer 1 dieet van Nederland is. Het dieet kan nu eenmaal niet voor iedereen werken. Eén ding is echter zeker: Er is geen reden om het dieet niet zelf te proberen.