Over ons en deze website…

Wij van HVZ praten graag over voeding, gezondheid en sport. Dit alles hangt met elkaar samen en is vaak zeer complex. Het is dan ook ons doel mensen bewust te maken van gezond voedsel. Maar ook van sporten en wat voor effect het heeft op je gezondheid. Gezondheid is een heel breed begrip. Alle aspecten hierover proberen we dan ook te bespreken op onze website. We geven hierbij de nodige informatie, tips en adviezen.

Waarom wij dit doen

Op deze manier kunnen wij mensen bewust maken van alles wat met gezondheid te maken heeft. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt eten of uit wil blinken in sport en wilt werken aan je uiterlijk. Hier ga je alles vinden over deze onderwerpen. We zullen je dan ook regelmatig op de hoogte houden van alle nieuwtjes. Het is onze passie dit allemaal met jullie te delen zodat je hier ook daadwerkelijk iets aan hebt.

Oplossingen tegen overgewicht

Overgewicht is een belangrijk gegeven in Nederland. Wij proberen dan ook de vinger op de wond te leggen en mensen hiermee te confronteren. Je kan namelijk op weg zijn naar een hele verkeerde levensstijl. Ook kan het zijn dat je al met overgewicht te maken hebt en hier drastisch iets aan wilt doen. We laten je zien welke mogelijkheden er zijn en bekijken de feiten, onderzoeken en ervaringen van mensen met dezelfde problemen. Zo leer je meer over voeding, diëten en afvallen!